ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

   

Σαξοφωνίστας στην εκδήλωση σας!Ένα βήμα μπροστά!

02/10/2017

Σαξοφωνίστας στην εκδήλωση σας!Ένα βήμα μπροστά!

Σε ποιές εκδηλώσεις μπορεί να φανεί χρήσιμος ένας σαξοφωνίστας? Ο ιδιαίτερος μουσικός ήχος του σαξοφώνου, είτε πρόκειται για την δεξίωση μίας γαμήλιας εκδήλωσης ή μια απλή εταιρική παρουσίαση ή την διοργάνωση μίας jazz βραδιάς,πάντα μας τονίζει την διαφορετικότητα της κάθε εκδήλωσης δημιουργώντας ξεχωριστά και πρωτότυπα μουσικά σενάρια! Πάντα η συμμετοχή ενός σαξοφωνίστα έχει αυτό το μικρό ''κάτι'' που ξέρουμε ότι θα κάνει την διαφορά και θα αναδείξει μουσικά την βραδιά της εκδήλωσης.

περισσότερα...

Ορχήστρες κοινωνικών & επαγγελματικών εκδηλώσεων

24/03/2015

Ορχήστρες κοινωνικών & επαγγελματικών εκδηλώσεων

Ορχήστρες άκρως επαγγελματικές... Όλες οι ορχήστρες της εταιρείας Εkdilosis event production προσφέρουν ένα εντυπωσιακό συμπαγές μουσικό πρόγραμμα με δυνατότητες άκρως επαγγελματικές με ολοκληρωμένες λύσεις για όλα τα μουσικά σενάρια μέσα σένα ηχητικό αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας, κάτι που κόσμος μπορεί να το αντληθεί με τρία πράγματα: χωρίς ενοχλητικούς μικροφωνισμούς ,το επίπεδο της στάθμης και το αν ο ήχος είναι ευχάριστος

περισσότερα...

Μουσική κάλυψη γαμήλια εκδήλωση με ορχήστρα και dj

18/02/2015

Μουσική κάλυψη γαμήλια εκδήλωση με ορχήστρα και dj

ΓΑΜΗΛΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ή DJ ? Ένα από τα πιό σημαντικά ερωτήματα που έχετε να απαντήσετε ξεκινώντας τον αρχικό σχεδιασμό μίας γαμήλιας εκδήλωσης είναι ποιός θα αναλάβει να διαχειριστεί την διασκέδαση σας.θα είναι μια λαϊκή ορχήστρα ,παρουσιάζοντας στους καλεσμένους σας τον παραδοσιακό τρόπο διασκέδασης ή ένας dj με την σαφώς μεγαλύτερη ευελιξία στο πρόγραμμα του όπου πολύ άνετα μπορεί να συνδιαστεί το ελληνικό με το ξένο ρεπερτόριο ? Πραγματικά τις περισότερες φορές δεν ξεκαθαρίζει άνετα ποιά επιλογή είναι η καλύτερη.Ένα μόνο είναι το ξεκάθαρο:ο βασικός στόχος της κάθε εκδήλωσης ειναι να γίνει μία επιτυχημένη δεξίωση,ένα επιτυχημένο γαμήλιο γλέντι.

περισσότερα...

Οργάνωση μουσικής εκδήλωσης,οργανωτής μουσικής εκδήλωσης

07/12/2014

Οργάνωση μουσικής εκδήλωσης,οργανωτής μουσικής εκδήλωσης

Η συνεχής παρουσία της εταιρείας EKDILOSIS event production στο χώρο της μουσικής εκδήλωσης και γενικά του θεάματος τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια,της επιτρέπει να ανταποκρίνεται ιδανικά στις συνθήκες της εποχής,σχεδιάζοντας και οργανώνοντας εκδηλώσεις πρωτότυπες,με σωστές μουσικές ισορροπίες,προτάσεις με υπηρεσίες ευέλικτες και προσιτές,όπου ενσωματώνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να αποτελέσουν μια ολοκληρωμένη λύση,με εντυπώσεις κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές.

περισσότερα...

Μουσική ορχήστρα για γάμους,για εκδηλώσεις

21/05/2014

Μουσική ορχήστρα για γάμους,για εκδηλώσεις

Η κάθε μουσική παραγωγή της EKDILOSIS event production με ένα μουσικό σύνολο ή μια ορχήστρα είναι σχεδιασμένη εξ ολοκλήρου στα δικά σας δεδομένα έτσι ώστε να παντρεύει μοναδικά την σύχρονη ελληνική και ξένη μουσική με την διαχρονική παραδοσιακή,σε μουσικά προγράμματα σχεδιασμένα να υπολογίζουν ταυτόχρονα την διάθεση όλων των καλεσμένων σας.

περισσότερα...