ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

   

Ο κατάλληλος φωτισμός σε μια εκδήλωση

01/10/2015

Ο κατάλληλος φωτισμός σε μια εκδήλωση

Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Μια από τις ξεχωριστές υπηρεσίες που σας προσφέρει η EKDILOSIS event production είναι ο φωτισμός μίας κοινωνικής ή εταιρικής εκδήλωσης. Δημιουργώντας εντυπωσιακά σκηνικά φωτισμού με ιδιαίτερα ντεκόρ σας βοηθάει να κερδίσετε τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας εικόνα καθώς υποδέχεστε τους καλεσμένους του σ'ένα όμορφα φωτισμένο χώρο,δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη εκδήλωση.

περισσότερα...

Οργάνωση εκδήλωσης,συνδιάζοντας την μουσική με τον φωτισμό.

04/12/2014

Οργάνωση εκδήλωσης,συνδιάζοντας την μουσική με τον φωτισμό.

Η EKDILOSIS event production συνδιάζοντας τα δύο βασικότερα στοιχεία,την μουσική και τον φωτισμό,την μουσική με το θέαμα,στον πιό δυνατό συνδιασμό,παρουσιάζουν μια σειρά επιτυχημένων εκδηλώσεων με βασικό χαρακτηριστικό τον άψογο και ιδιαίτερο σχεδιασμό.

περισσότερα...

04/04/2014

Οργάνωση εκδηλώσεων κατάλληλες στις δικές σας ανάγκες

Εκδηλώσεις με σταθερό προσανατολισμό απέναντι στις ανάγκες των πελατών μας και προσπάθειες να τους δώσουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη,καθιστoύν την εταιρεία EKDILOSIS event production και τους συνεργάτες μια αξιόπιστη ΛΥΣΗ !

περισσότερα...

Οργάνωση εκδήλωσης  με τις πιό κατάλληλες επιλογές για εσάς!

17/02/2014

Οργάνωση εκδήλωσης με τις πιό κατάλληλες επιλογές για εσάς!

Και επειδή για μια επιτυχημένη εκδήλωση χρειάζονται και οι ανάλογες λύσεις,ενημερωθείτε για τις πιό κατάλληλες επιλογές για εσάς,που θ´ανακαλύψετε στις σελίδες μας.

περισσότερα...

04/12/2013

ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ

Στις μοντέρνες εκδηλώσεις ταιριάζουν οι προχωρημένες ιδέες που σχεδιάζει και σας προτείνει φέτος η εταιρεία EKDILOSIS design events.

περισσότερα...