ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

   

Οργάνωση εκδήλωσης πάρτυ γενεθλίων

12/03/2015

Οργάνωση εκδήλωσης πάρτυ γενεθλίων

Αν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που τους αρέσει να δημιουργούν πρωτότυπα και μοναδικά παιδικά πάρτυ γενεθλίων τα οποία οι επισκέπτες ή τα παιδιά σας θα θυμούνται για πάντα, τότε θα πρέπει να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε ένα αξέχαστο πάρτι γενεθλίων! Οι εκδηλώσεις υπάρχουν για να μας δίνουν χαρά !

περισσότερα...

Κοκτέϊλ κέτερινγκ γάμου,η ιδανική λύση για το μοντέρνο γάμο.

11/01/2015

Κοκτέϊλ κέτερινγκ γάμου,η ιδανική λύση για το μοντέρνο γάμο.

Κοκτέϊλ κέτερινγκ για γάμο Όλοι μας έχουμε παρευρεθεί σε κάποια εκδήλωση γάμου που θα θέλαμε περισσότερη ελευθερία στις κινήσεις μας ( να μην είμαστε δεσμευμένοι καθήμενοι σε κάποιο συγκεκριμένο τραπέζι ) και στην οποία για να μπορέσουμε ‘να χαλαρώσουμε ‘ έπρεπε να περιμένουμε να τελειώσει το υποχρεωτικό πρόγραμμα ( ταξιθεσία, σερβίρισμα , είσοδος και χαιρετισμός ζευγαριού ).

περισσότερα...

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ,ΠΑΡΤΥ,ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

03/12/2014

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ,ΠΑΡΤΥ,ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Παρουσιάζουμε μια πληθώρα προιόντων εκδηλώσεων ιδανικά για να ενισχύσουν την δική σας εκδήλωση γάμου,πάρτυ,εγκαινίων ή εταιρικής με εντυπωσιακά αποτελέσματα που βασίζονται στον σχεδιασμό ήχου,φωτισμού,έπιπλα εκδηλώσεων,τέντες εκδηλώσεων,πίστες χορού δίνοντας εξαιρετικό δημιουργικό αποτέλεσμα.

περισσότερα...

bachelor party

17/04/2013

bachelor party

Τα bachelor-bachelorette parties θέτουν το όριο μεταξύ εργένικου και έγγαμου βίου, ανήκουν στη λίστα των προαιρετικών προγαμιαίων events και αποτελούν μάλλον αμφιλεγόμενο θέμα! Καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την τέλεση του μυστηρίου όπου θα φορέσετε τη βέρα στο δεξί, η αγωνία κορυφώνεται και οι τελευταίες βραδιές είναι ιδανικές για ένα εμψυχωτικό, τονωτικό, κι απίστευτα διασκεδαστικό party. Το bachelor party μπορεί να το μοιραστεί ο γαμπρός με τους φίλους του, αλλά και η μέλλουσα νύφη με τις δικές της.

περισσότερα...

καραόκε πάρτυ

22/11/2012

καραόκε πάρτυ

Η EKDILOSIS event production είναι σε θέση να σας παρέχει κατ’ αποκλειστικότητα το πιο οργανωμένο karaoke σύστημα που διαθέτει η αγορά. Εμείς μπορούμε να σας παρέχουμε: Το μεγαλύτερό μας πλεονέκτημα είναι ότι διαθέτουμε πάνω από 1300 τίτλους με τραγούδια δικής μας παραγωγής (ήχος, εικόνα) κρατώντας την ‘’δισκοθήκη’’ μας συνέχεια ενημερωμένη. Πολλά διαφορετικά θεματικά είδη (Ελληνικά μοντέρνα και λαϊκά, καινούργιες ξένες παραγωγές, Latin, Disco,Rock κ.τ.λ.).

περισσότερα...