Εταιρεία μουσικών εκδηλώσεων,τεχνικής υποστήριξης,εξοπλισμού

Αρχική Σελίδα

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Στην εταιρεία διοργάνωσης κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων Ekdilosis event production από το 1999 στηρίζουμε την κάθε σας προσπάθεια εστιασμένοι αποκλειστικά σε μια ολοκληρωμένη παροχή,σε ένα κοινό στόχο που να συνάδει όχι μόνο με το προφίλ της εταιρείας ή του ιδιώτη αλλά και με το κοινό-στόχο στο οποίο απευθύνεστε. Με πρωτότυπα και πολλές φορές καινοτόμα σενάρια,δημιουργούμε εκδηλώσεις που προκαλούν αίσθηση,επηρεάζοντας θετικά τους καλεσμένους σας. Οι εμπειρίες μας από τις εκδηλώσεις που έχουμε δημιουργήσει και οργανώσει καταγράφονται στις παρακάτω σελίδες του site ekdilosis.gr.

Διαβάστε περισσότερα >

 

ενοικίαση πίστα χορού,εκδήλωσης γάμου

Ενοικίαση πίστας χορού σε οποιαδήποτε διάσταση και κατάλληλες να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Αντιολισθητικά πατώματα ικανά να αντέξουν τις αντιξοότητες που συχνά αντιμετωπίζουμε στις εξωτερικές τοποθετήσεις Η πίστα χορού είναι τοποθετημένη σε στιβαρές κατασκευές όπου κανείς άφοβα μπορεί να προτείνει στους καλεσμένους μιας εκδήλωσης γάμου,πάρτυ,βάπτιση,gala εταιρείας να διασκεδάσουν χωρίς φόβο.

περισσότερα

 

Δεξίωση γαμήλιας εκδήλωσης,υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες γαμήλιας δεξίωσης της EKDILOSIS event production δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετήσουν κάθε ιδιαίτερη ανάγκη σας σε μια διοργάνωση δεξίωσης γάμου με κατάλληλες προτάσεις και προϊόντα,έχοντας πάντα την υποστήριξη εξειδικευμένου προσωπικού,επιτυγχάνοντας ένα αποτέλεσμα άψογο αισθητικά αλλά και μία ολοκληρωμένη παροχή γαμήλιας εκδήλωσης..

περισσότερα

 

Newsletter & SMS

Αφήστε μας το e-mail, το κινητό σας και μείνετε ενημερωμένοι!

  Αποδέχομαι τους όρους