Οργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων,υπηρεσίες

Οργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων,υπηρεσίες

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝυπηρεσίες οργάνωση εκήλωσης

Ο αρχικός σχεδιασμός για την οργάνωση μίας νέας εταιρικής εκδήλωσης ποτέ δεν σας δίνει την παραμικρή ένδειξη για τις πιθανές δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσετε όπως και ποιές ενέργειες πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε.

Σαν εταιρεία οργάνωσης εταιρικών εκδηλώσεων με εμπειρία δύο δεκαετιών και πλέον στην αποτελεσματική διαχείριση κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων προτεινόμαστε για να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών,οργάνωσης και διαχείρισης για επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδιώτες καλύπτοντας με τις παροχές μας μια ολόκληρη αλυσίδα διαδικασιών, με προσήλωση και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, συμβάλλοντας στο να γίνει ευκολότερος και ασφαλέστερος, ο σχεδιασμός και η παρουσίαση της κάθε εκδήλωσης, τακτοποιώντας ακόμη και υποθέσεις της τελευταίας στιγμής.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΑΣ

Διαθέτοντας ήδη την εμπειρία 25 χρόνων αδιάλειπτης παρουσίας και ενημέρωσης στο χώρο του θεάματος, σας προσφέρουμε αξιοπιστία και υπηρεσίες οργάνωσης υψηλής ποιότητας, βοηθώντας στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τον συντονισμό εταιρικών εκδηλώσεων, καλύπτοντας τους παρακάτω τομείς :

  • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
  • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
  • ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
  • ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
  • ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ       
  • ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-ΜΟΥΣΙΚΩΝ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

 

Μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας είτε επιλέγοντας μεμονωμένες από τις προτεινόμενες υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων είτε να τις συνδυάσετε και πολύ εύκολα να τις εντάξετε στον προσωπικό σας προγραμματισμό. 

Οι συνεργάτες της EKDILOSIS event production τίθενται στην διάθεση σας φροντίζοντας να διαχειριστούν και να επιλύσουν κάθε πιθανό εμπόδιο, φροντίζοντας για την επιτυχία της εκδήλωση σας.

υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ

Η σημασία των υπηρεσιών μας στην οργάνωση μίας εταιρικής εκδήλωσης ξεπερνά κατά πολύ το μονοδιάστατο χαρακτήρα ενός "ειδικού" του χώρου. Είτε ως μάνατζερ για την εύρεση του κατάλληλου προσωπικού μίας εκδήλωσης και ως προσωπικός σας σύμβουλος, είτε σαν διεκπεραιωτής ολόκληρης της εκδήλωσης είμαστε πάντα και σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες απόλυτα προσαρμοσμένοι στις δικές σας απαιτήσεις ώστε να λαμβάνετε υπηρεσίες οργάνωσης εταιρικής εκδήλωσης με εγγυημένο αποτέλεσμα. 

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις εκδηλώσεις με την καλύτερη απόδοση ποιότητας-τιμής.

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την παραπάνω παροχή δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ:2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: info.ekdilosis@yahoo.gr

>>σχετικές υπηρεσίες οργάνωσης εταιρικών εκδηλώσεων

Event manager,μάνατζερ Εκδηλωσης,εξοπλισμός εκδήλωσης,μάνατζερ μουσικών,οργάνωση εκδήλωσης,project manager,οργανωτής εκδήλωσης,εξοπλισμός εκδήλωσης,

 


Παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων