Πίστα χορού στο γάμο σας ?

   

Πίστα χορού για κάθε γαμήλια εκδήλωση !

wedding dance floorΠΙΣΤΑ ΧΟΡΟΥ ΓΑΜΟΥ

Ψάχνετε πίστα χορού γαμήλιας εκδήλωσης,κοινωνικής εκδήλωσης,πάρτι και φεστιβάλ χορού?

 Η EKDILOSIS event production είναι πάντα έτοιμη να ανταποκριθεί σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές εκδηλώσεων με μια πίστα χορού,σε οποιοδήποτε χώρο και για οποιαδήποτε περίσταση.

Στήν κάθε τοποθέτηση μίας pistas xorou  υπάρχουν δυνατότητες επέκτασης της συγκεκριμένης παροχής με μία σειρά υπηρεσιών και προϊόντων εκδηλώσεων όπως τον φωτισμό της εκδήλωσης (της πίστας και περιβάλλοντος χώρου),την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης καθώς και μια σειρά από εντυπωσιακά εφέ ( πυροτεχνήματα )

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΠΙΣΤΑ ΧΟΡΟΥ..

 Η σχεδίαση της πίστας χορού μίας γαμήλιας εκδήλωσης(wedding dance floor) σας παρέχει μεγάλη ευελιξία,εργονομία και λειτουργικότητα,λύνοντας το πρόβλημα για τον χώρο που θα χορέψουν οι καλεσμένοι σας.

Σας προτείνουμε μία ολοκληρωμένη λύση,μια παροχή προσιτή για κάθε είδους εκδήλωση,μεμονωμένη ή σε συνδιασμό με υπηρεσίες κατάλληλες για την πίστα χορού της γαμήλιας σας εκδήλωσης.

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την παραπάνω παροχή δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ:2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail:ekdilosis@ekdilosis.gr

>>σχετικά tags πιστας χορού
 #φωτισμόςεκδήλωσης#ηχητικήεκδήλωσης#djεκδήλωσης, #τένταεκδήλωσης #πυροτεχνήματαεκδήλωσης#ορχήστραεκδήλωσης,

 

Δημιουργούμε μια σειρά από εκδηλώσεις ιδανικές για τον κάθε ένα...

EKDILOSIS event production
Παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων