Ψάχνετε πίστα χορού στο γάμο σας ?

   

Πίστα χορού για κάθε γαμήλια εκδήλωση !

wedding dance floorWEDDING DANCE FLOOR...

Ψάχνετε πίστα χορού γαμήλιας εκδήλωσης,κοινωνικής εκδήλωσης,πάρτι και φεστιβάλ χορού?

 Η EKDILOSIS event production είναι πάντα έτοιμη να ανταποκριθεί σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές εκδηλώσεων με μια πίστα χορού,σε οποιοδήποτε χώρο και για οποιαδήποτε περίσταση.

Στήν κάθε τοποθέτηση μίας pistas xorou  υπάρχουν δυνατότητες επέκτασης της συγκεκριμένης παροχής με μία σειρά υπηρεσιών και προϊόντων εκδηλώσεων όπως τον φωτισμό της εκδήλωσης (της πίστας και περιβάλλοντος χώρου),την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης καθώς και μια σειρά από εντυπωσιακά εφέ ( πυροτεχνήματα )


1.pista xorou   2.pista xorou gamou  3.wedding dance floor 4.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ...

 Η σχεδίαση της πίστας χορού μίας γαμήλιας εκδήλωσης(wedding dance floor) σας παρέχει μεγάλη ευελιξία,εργονομία και λειτουργικότητα,λύνοντας το πρόβλημα για τον χώρο που θα χορέψουν οι καλεσμένοι σας.

Σας προτείνουμε μία ολοκληρωμένη λύση,μια παροχή προσιτή για κάθε είδους εκδήλωση,μεμονωμένη ή σε συνδιασμό με υπηρεσίες κατάλληλες για την πίστα χορού της γαμήλιας σας εκδήλωσης.

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την παραπάνω παροχή δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: 211-8009292 & 2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: info.ekdilosis@yahoo.gr

>>σχετικά tags ekdilosis event production
 #φωτισμόςεκδήλωσης#ηχητικήεκδήλωσης#djεκδήλωσης, #τένταεκδήλωσης #πυροτεχνήματαεκδήλωσης#ορχήστραεκδήλωσης,

 

Δημιουργούμε μια σειρά από εκδηλώσεις ιδανικές για τον κάθε ένα...

Παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων