Φωτισμός Μεγάρου μουσικής θεσσαλονίκης

Φωτισμός Μεγάρου μουσικής θεσσαλονίκης

25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY :ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

 

Ο φωτισμός του Μεγάρου μουσικής Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε από την EKDILOSIS event production, στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας ( 25/10 ) κατά του καρκίνου του μαστού,όπου κτίρια και μνημεία σε όλο το κόσμο φωταγωγούνται ρόζ για να μας εμπνεύσουν και να μας υπενθυμίσουν την παγκόσμια εκστρατεία κατά της νόσου.

Από το 1989 έως και σήμερα,η EKDILOSIS event production έχει συνδέσει το όνομα της σε πολλές από τις σημαντικότερες κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί,προσδίδοντας λαμπρότητα και ξεχωριστή ατμόσφαιρα στην κάθε εκδήλωση.

-Στηρίζοντας τις προσπάθειες σας για μια άρτια οργάνωση και επιτυχημένη παρουσίαση,με ποιοτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου,διασφαλίζοντας σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.-

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

-Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο site μας και να διαλέξτε την καταλληλότερη λύση  και εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για τις δυνατότητες των παροχών μας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μαςστο τηλ:2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: ekdilosis@ekdilosis.gr

>> σχετικές υπηρεσίες εταιρικών εκδηλώσεων

#οργανωτήςεκδήλωσης, #μάνατζερεκδήλωσης, #οργάνωσηεκδήλωσης, #εξοπλισμόςεκδήλωσης, #μουσικήεκδήλωση, #weddingservices,

 

EKDILOSIS event production


Παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων