Τέντες,γάμου,εκδήλωσης,πάρτυ

Ενοικίαση τεντών εκδηλώσεων

ενοικιαση τεντων δεξιωσεων

Ενοικίαση τεντών για κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις..

Μεγάλη ποικιλία από ενοικιαζόμενες τέντες εκδηλώσεων κατάλληλες για να προφυλάξουν την εκδήλωση  σας από τις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και από τα άσχημα καιρικά φαινόμενα.

Χάρη στην μεγάλη ευελιξία τους μπορούν να τις χρησιμοποιήσουμε σε μια ποικιλία εφαρμογών που ξεκινούν από λύσεις μιας τέντας και φτάνουν σε ενιαίες τοποθετήσεις μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

Τοποθετούμε τέντες δεξιώσεων, εκδηλώσεων σε μεγάλες και πολύπλοκες εφαρμογές σε δύσκολους χώρους με ειδικές ρυθμίσεις κάθε φορά έχοντας την δυνατότητα σταθερής εγκατάστασης και απόλυτης ασφάλειας.

Φωτισμός στην εκδήλωση σας...

Διατηρώντας τη γνωστή αξιοπιστία και ευελιξία που διακρίνει όλα τα προϊόντα της εταιρείας EKDILOSIS event production έχουμε προσθέσει τον ιδιαίτερο φωτισμό σε όλες τις κατασκευές μας δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό κατασκευής της κάθε τέντας εκφράζοντας πλήρως τους οικοδεσπότες περισσότερο απ’όσο θα μπορούσατε να ζητήσετε!  

Συνοδεύουν την τέντα μιας εκδήλωσης..

Κάθε εγκατάσταση σας δίνει την δυνατότητα ενοικίαση ειδικού πατώματος,πίστας χορού, όπως και την κατάλληλη ενοικίαση ηχητική κάλυψη για ομιλίες,πάρτυ με dj και ορχήστρες εκδηλώσεων

Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο site μας και να διαλέξτε την καταλληλότερη λύση  και εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για ενοικιαζόμενες τέντες καθώς και για τις δυνατότητες των παροχών μας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μαςστο τηλ:2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: ekdilosis@ekdilosis.gr

>>σχετικές υπηρεσίες εκδήλωσης

πίστα χορού,φωτισμός εκδήλωσης,ηχητική εκδήλωσης,μουσική εκδήλωσης,πυροτεχνήματα εκδήλωσης,

 

EKDILOSIS event production

Παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων