Πίστα χορού,γαμήλιας εκδήλωσης

Πίστα χορού για τον γάμο σας ?

ενοικίαση πίστας χορού εκδήλωσης γάμου

Ενοικιαζόμενες πίστες χορού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.. 

Πίστες χορού γαμήλιων εκδηλώσεων ενοικιάζοντας σε οποιαδήποτε διάσταση,κατάλληλες να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Ασφαλή αντιολισθητικά πατώματα ικανά να αντέξουν τις αντιξοότητες που συχνά αντιμετωπίζουμε στις εξωτερικές τοποθετήσεις,όπως υγρασία, βροχή,σκόνη. 

Η πίστα χορού είναι τοποθετημένη σε στιβαρές κατασκευές όπου κανείς άφοβα μπορεί να προτείνει στους καλεσμένους μιας εκδήλωσης γάμου,πάρτυ,δεξίωσης να διασκεδάσουν χωρίς φόβο.     


Τι μέγεθος πίστας χορού χρειάζομαι?

Το πλαίσιο της κάθε ενοικιαζόμενης πίστας χορού (dance floor ) είναι  από αλουμίνιο,μια ιδιότητα που επιτρέπει,σε συνδυασμό με το βάρος τους να είμαστε ευέλικτοι στην τοποθέτηση της κάθε πίστας χορού, ώστε να καλύπτει πολλές διαφορετικές εφαρμογές, όπως 4χ4,5χ4,6χ6 αλλά και πολύ μεγαλύτερες εφαρμογές ανάλογα με το πλήθος των καλεσμένων σας.  

Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΧΟΡΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ... 

Ο φωτισμός είναι το απαραίτητο στοιχείο που μπορεί να ενώσει,να συνδέσει,να ταιριάξει και να διαμορφώσει,την όποια εκδήλωση σ'ένα ξέφρενο πάρτυ. 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ με κάθε ενοικίαση πίστας χορού

weddingdancefloor

Η ενοικίαση μίας πίστας χορού μπορεί να συνδυαστεί με την παρουσία ενός dj εκδήλωσης,με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά,ή με ένα εντυπωσιακό σκηνικό,μια ολοκληρωμένη εφαρμογή φωτισμού εκδήλωσης ,προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες  με ιδιαίτερα θεαματικά αποτελέσματα .

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας τόσο για την πίστα χορού όσο και την φωτιστική κάλυψη μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Προσφέρουμε  λύσεις στις εκδηλώσεις με την καλύτερη απόδοση ποιότητας-τιμής.

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την παραπάνω παροχή δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: 2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail:ekdilosis@ekdilosis.gr

>>σχετικές παρεχόμενες υπηρεσίες εκδήλωσης

φωτισμός εκδήλωσης,ηχητική εκδήλωσης,πυροτεχνήματα εκδήλωσης,τέντες εκδήλωσης,dance floor wedding,

 

 

 

 

 


 

EKDILOSIS event production

Παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων