Πυροτεχνήματα,βεγγαλικά εκδήλωσης

Πυροτεχνήματα, βεγγαλικά εκδηλώσεων

Πυροτεχνήματα,βεγγαλικά εκδήλωσης

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Με εντυπωσιακά show πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών εμπλουτίσει την κάθε σας εκδήλωση η εταιρεία EKDILOSIS event production.

Έχετε την δυνατότητα επιλογής διαφορετικών σεναρίων,που εντάσσονται είτε μέσα σε μια μουσική εκδήλωση με dj και ορχήστρα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου ή λειτουργούν αυτόνομα.

Η απρόσμενη χρωματιστή έκρηξη στο φόντο της νύχτας,είναι σίγουρα από τα οπτικά effects πυροτεχνμάτων που συμπληρώνουν μαζί με τον φωτισμό,με λάμψη τις πιο σημαντικές στιγμές μιας εκδήλωσης γάμου,βάπτισης, αρραβώνα, αποκριάτικου πάρτι, εγκαινίων καταστημάτος και παιδικού πάρτι.

Τα πυροτεχνήματα ή τα ειδικά εφέ επιλέγονται εξαιτίας των συναισθημάτων της έκπληξης και του εντυπωσιασμού που προκαλούν στους προσκεκλημένους σας.


 

 

Η εκδήλωση σας μπορεί να κορυφωθεί με:              

  • ·     ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ γάμου εναέρια και επίγεια,
  • ·     μηχανή καπνού,  
  • ·     μηχανή φυσαλίδων,
  • ·     ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ συντριβάνια,
  • ·     κανόνι κομφετί,
  • ·     μπαλονοκατασκευές,

και μια μεγάλη σειρά διαφορετικών πυροτεχνήματων που έχουν ως μοναδική αποστολή να χαρίσουν ένα όμορφο θέαμα στις εκδηλώσεις σας!

Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο site μας και να διαλέξτε την καταλληλότερη λύση  και εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για τις δυνατότητες των παροχών μας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μαςστο τηλ:2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: ekdilosis@ekdilosis.gr


 

 

>>σχετικές υπηρεσίες εκδηλώσεων

πίστα χορού,φωτισμός εκδήλωσης,ηχητική εκδήλωσης,τέντες εκδήλωσης,

 

EKDILOSIS event production

Παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων