Φωτισμός εκδηλώσεων

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ,ΠΑΡΤΥ,ΓΑΜΩΝ

Φωτισμός εκδηλώσεων

...συνδυασμοί φωτισμού για εντυπωσιακές εκδηλώσεις...

Ο τομέας του επαγγελματικού φωτισμού εκδηλώσεων αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Ekdilosis event production και συνοδεύεται από πλήθος παρουσιάσεων.

Mε τις πιο κατάλληλες προτάσεις φωτισμού για την κάθε εκδήλωση η EKDILOSIS ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις, ώστε να δημιουργηθεί ένα κομψό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον για μικρές ή μεγάλες παραγωγές,σε κλειστό ή υπαίθριο χώρο,αναδεικνύοντας αποτελεσματικά το σύνολο μιας εκδήλωσης όσο απαιτητικές και εάν είναι οι συνθήκες και τα σενάρια φωτισμού που πρέπει να πραγματοποιηθούν. 


 


Εκδηλώσεις με θέμα κοινωνικό ή εταιρικό,εκδήλωση με dj,εκδήλωση με ορχήστρα, γαμήλιες εκδηλώσεις, χορευτικά show,μουσικές συναυλίες, επιδείξεις μόδας,φωταγώγηση μνημείων όπως του Λευκού πύργου Θεσσαλονίκης,φωταγώγηση αρχιτεκτονικών κτιρίων,περίπτερα εκθέσεων,θεατρικές παραστάσεις,είναι μια σειρά από διαφορετικές εφαρμογές εκδηλώσεων όπου η φιλοσοφία της εταιρείας στο σχεδιασμό φωτισμού μαζί με τα κατάλληλα φωτορυθμικά,βοήθησε στην ολοκλήρωση και αποτελεσματική τους παρουσίαση.


 


 

 

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ...

Βασική μας θέση και στόχος είναι,η δημιουργία μίας λειτουργικής εκδήλωσης αποκλειστικά σχεδιασμένη για σας,με μοντέρνο φωτισμό συνδυασμένο με την κατάλληλη μουσική προσφέροντας στον οικοδεσπότη και τους καλεσμένους,την ίδια ικανοποίηση.

Ο σχεδιασμός του φωτισμού εκδηλώσεων  μπορεί να λειτουργήσει ως ανεξάρτητη παροχή,ή να ενσωματωθεί σε μία σύνθετη παροχή εκδήλωσης.


 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας τόσο για την φωτιστικής κάλυψη όσο και τις υπόλοιπες υπηρεσίες-παροχές που σας παρέχουμε μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Προσφέρουμε  λύσεις στις εκδηλώσεις με την καλύτερη απόδοση ποιότητας-τιμής.

Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο site μας και να διαλέξτε την καταλληλότερη λύση  και εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για τις δυνατότητες των παροχών μας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μαςστο τηλ:2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: ekdilosis@ekdilosis.gr


 

 

 >>σχετικές παρεχόμενες υπηρεσίες

πίστα χορού,πυροτεχνήματα εκδήλωσης,ηχητική εκδήλωσης,εξέδρα εκδήλωσης,τέντες εκδήλωσης,

 

EKDILOSIS event production

Παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων