Βιολιά εκδηλώσεων

Ορχήστρα εκδηλώσεων με βιολιά κλασσικής μουσικής

Μουσικά σύνολα βιολιών,οι άριστες επιλογές επίσημων εκδηλώσεων.

μουσικη με βιολιά γαμηλιας εκδηλωσης 

Στην συνολική οργάνωση,τα βιολιά εκδήλωσης της εταιρείας EKDILOSIS event production είναι ιδιαίτερα,κλασικά και την ίδια στιγμή απόλυτα σύγχρονα,αποτελώντας άριστες επιλογές επίσημων εκδηλώσεων,ενώ πάντα ικανά να αναβαθμίσουν και ένα απλό event προσδίδοντας την κατάλληλη επισημότητα,με μουσικές που ξεχωρίζουν για την λεπτότητα τους,παίζοντας άριστα με τον συνδιασμό κλασικού-σύγχρονου ρεπερτορίου και έχοντας επιλογές κατάλληλες πάντα στο ύφος της κάθε εκδήλωσης.

Σας χαρίζουν αυτό που προσδοκάτε μουσικά να ακούσετε από μια ορχήστρα βιολιών κλασικής μουσικής,τόσο για την προσωπική σας ικανοποίηση όσο και για τους καλεσμένους σας. 

 


 

ΔΙΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ...

Ανάλογα με το είδος της εκδήλωσης μπορούν να χρησιμοποιήθουν στην έναρξη ενός εταιρικού δείπνου,στην παρουσίαση νέων προϊόντων,στην στέψη νεονύμφων,την υποδοχή καλεσμένων στον χώρο δεξίωσης καθώς επίσης και στις επιμέρους ανάγκες της κάθε εκδήλωσης μέσω υλοποίησης σκηνοθετημένων στιγμιοτύπων,συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων σας.

 


 

Εξοπλισμός που συνοδεύει την κάθε μουσική εκδήλωση βιολιών..

Η κάθε παράσταση συνοδεύται προεραιτικά από λευκή τέντα εκδήλωσηςξέδρα ντυμένη με λευκό ύψασμα για την τοποθέτηση της κλασικής ορχήστρας,ηχητικής κάλυψης και κατάλληλου φωτισμού,καθώς επίσης και από ένα σαξοφωνίστα εκδήλωσης,παρουσιάζοντας ένα ομοιόμορφο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας για μια μικρή ή μεγάλη διοργάνωση εκδήλωσης,εντός ή εκτός Ελλάδος.

 

Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο site μας και να διαλέξτε την καταλληλότερη λύση  και εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για τις δυνατότητες των βιολιών εκδηλώσεων δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: 2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: ekdilosis@ekdilosis.gr

 


 

>>σχετικές υπηρεσίες μουσικής εκδήλωσης ορχήστρας βιολιών

μάνατζερ εκδήλωσης,μάνατζερ μουσικών,οργανωτής εκδήλωσης,μουσική κάλυψη εκδήλωσης,μικροφωική κάλυψη,

 

EKDILOSIS event production

Παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων